Select Page


Smacznie w „Na Osi”


 

Każdy kierowca musi się na chwilę zatrzymać, żeby coś zjeść. „Truck stop’y” kuszą wielobarwnym menu i różnymi cenami. Nie trzeba jednak wydawać pieniędzy, żeby dobrze zjeść. Ale co zrobić, gdy w lodówce mamy tylko ziemniaki, śmietanę i cebulę albo kiełbasę i przecier pomidorowy?

W każdym odcinku będziemy podglądać kucharza zza fajery, który powie nam jak przyrządzić tani i smaczny posiłek. Wykwintną przyprawą każdej potrawy będzie towarzysząca gotowaniu opowieść – historia prosto z życia – bo na „truck stop’ach” można zawrzeć przyjaźnie na całe życie, telefon zwykle dzwoni w najmniej oczekiwanej chwili, a lodówka po powrocie z trasy powinna być pusta.

W majowym menu znajdą się: „ta zupa”, naleśniki, jajecznica i placki ziemniaczane.

Zapraszamy do oglądania „Na Osi” i życzymy smacznego!


 

Katagoria: Sprawy przewoźnicze
Słowa kluczowe: ,
Opublikowano 6 lat temu.